Gesztenyés krémes házias recept
Hozzávalók:
50 dkg gesztenyepüré
50 gramm margarin
2 kanál rum
4-5 kanál tej
25 dkg darált keksz
Krém:
2 csomag vaníliás pudingpor
Cukor ízlés szerint
25 dkg margarin
7 dl tej
Tetejére:
2 dl hulala
Elkészítés:
A alap hozzávalóit alaposan összegyúrjuk majd tepsibe egyenletesen kisimítjuk.
A krémhez a pudingot a tejjel,cukorral sűrűre főzzük, kihűtjük majd alaposan elkeverjük a margarint benne.
A gesztenyés alapra öntjük a krémet és hűtőbe tesszük 1órára.
A hulalát keményre verjük, a sütire simítjuk és ismét hűtőbe pihentetjük.
Díszíthetjük reszelt csokival, vagy akár olvasztott csokival.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése