Gesztenyés krémes házias recept

Hozzávalók:

50 dkg gesztenyepüré 
50 gramm margarin 
2 kanál rum
4-5 kanál tej
25 dkg darált keksz 


Krém:

2 csomag vaníliás pudingpor 
Cukor ízlés szerint 
25 dkg margarin 
7 dl tej



Tetejére:
2 dl hulala 



Elkészítés:


A alap hozzávalóit alaposan összegyúrjuk majd tepsibe egyenletesen kisimítjuk.


A krémhez a pudingot a tejjel,cukorral sűrűre főzzük, kihűtjük majd alaposan elkeverjük a margarint benne. 



A gesztenyés alapra öntjük a krémet és hűtőbe tesszük 1órára.



A hulalát keményre verjük, a sütire simítjuk és ismét hűtőbe pihentetjük. 



Díszíthetjük reszelt csokival, vagy akár olvasztott csokival. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sonkás sajtos csiga házias recept

Farsangi fánk házias recept

Mákos kalács házias recept