Cseresznyés bögrés süti házias recept
Hozzávalók:
2 bögre liszt
1 csomag sütőpor
1 bögre cukor
Fél bögre olaj
1 tojás
1 bögre tej
50 dkg cseresznye
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a sütőporral, a cukorral, a tojással, a tejjel és az étolajjal. A tésztát kiolajozott, majd zsemlemorzsával megszórt tepsibe töltjük.
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4895352494494346"
crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4895352494494346"
data-ad-slot="5391988281"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
A kimagozott cseresznyét lisztben megforgatjuk, majd megszórjuk vele a tésztát.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése