Cseresznyés bögrés süti házias recept




Hozzávalók:


2 bögre liszt 
1 csomag sütőpor 
1 bögre cukor 
Fél bögre olaj
1 tojás 
1 bögre tej
50 dkg cseresznye 



Elkészítés:






A lisztet összekeverjük a sütőporral, a cukorral, a tojással, a tejjel és az étolajjal. A tésztát kiolajozott, majd zsemlemorzsával megszórt tepsibe töltjük.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4895352494494346"
     crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-4895352494494346"
     data-ad-slot="5391988281"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>



A kimagozott cseresznyét lisztben megforgatjuk, majd megszórjuk vele a tésztát. 
165 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt felszeleteljük és porcukorral megszórva tálaljuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sonkás sajtos csiga házias recept

Farsangi fánk házias recept

Mákos kalács házias recept